Priser

Åk med familjen, din partner eller vänner. Du väljer mellan två olika resepaket: premiumpaketet och standardpaketet. Med premiumpaketet kan du boka en enstaka plats i liggvagnskupé, eller en hel kupé (för 2 personer) i sovvagn. Med standardpaketet kan du endast boka platser i liggvagnskupé och inte hela kupéer.

Datum:
fredag 21 feb-söndag 1 mars 2020


Premiumpaketet

Pris för 1 plats i kupé i liggvagn:
32 999 kr (4 personer delar kupé)

Pris för hel kupé i liggvagn (2 platser):
84 998 kr (motsv. 42 499 kr per person)

Pris för hel kupé i sovvagn (2 platser):
88 998 kr (motsv. 44 499 kr per person)


Standardpaketet

Pris för 1 plats i kupé i liggvagn:
29 499 kr (4 personer delar kupé) - Slutsåld

Boende i delat dubbelrum på 5-stjärniga hotell ingår – två nätter på Hilton Molino Stucky med frukostpension och tre nätter på Falkensteiner Schlosshotel. Med premiumpaketet ingår halvpension med trerätters middag varje kväll på Falkensteiner Schlosshotel. Med standardpaketet bor du med enbart frukostpension. OBS: Tänk på att du måste ha med dig giltigt pass eller nationellt id-kort på resan.

Betalning

Du betalar först en anmälningsavgift på 5 000 kr per person i bokningen, som ska betalas inom 7 dagar från beställningstillfället (anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar annat än vad som framgår under "Avbeställning" nedan).

Har du inte fått någon bokningsbekräftelse – kolla så att inte mejlet hamnat i din skräppost. Har du frågor om din betalning? Mejla oss gärna på dntaget@dn.se.

Avbeställningsskydd

Du kan köpa till ett avbeställningsskydd till en kostnad av 6% av resans pris per person. Köper du exempelvis en premiumpaketsbiljett för 32 999 kr (1 plats i liggvagnskupé) blir extrakostnaden för ditt avbeställningsskydd 1 980 kr. Avbeställningsskyddet väljer du till under bokningsprocessen, i samma steg där du fyller i din resenärsinformation.

Läs mer om avbeställningsskyddet och villkoren för när det gäller här.

Ombord på Karnevalståget

Kupéer och vagnar
Varje sovplats i liggvagn har en extra madrass som man lägger på inför natten och som gör bädden mer bekväm. Lakan och filt ingår. Kupéerna är utrustade med sänglampor vid varje bädd.

Bäddarna i kupé i sovvagn är lite mer bekväma, och ni bor bara 2 personer per kupé, vilket ger er mer gott om plats. I sovvagnskupén har ni även ett eget tvättställ.

På morgnarna ombord på tåget serverar personalen dig en god frukostbox i kupén (ingår i resans pris). Utöver det kan du i tågets trevliga restaurangvagn köpa ett urval av kalla och varma rätter. Dessutom kan du beställa enklare mat och snacks direkt till kupén av tågvärdarna. Du kan även ta med egen mat att äta i kupén. Det är dock inte tillåtet att konsumera egen alkohol ombord.

Det finns 10 kupéer per vagn. I varje liggvagn finns två toaletter och två separata tvättställ. I varje sovvagn finns också två toaletter, men dessutom ett eget tvättställ i varje kupé.

Bild 1 av 10I DN-tågets sällskapsvagnar har det hänt att det blivit spontandans, men mest används de till föredrag.
Bild 2 av 10Tågresande blir bäst med en gammaldags restaurangvagn.
Bild 3 av 10I tågets liggvagnskupéer får det plats upp till 5 personer.
Bild 4 av 10Bäddarna fälls upp dagtid så att två bekväma soffor bildas.
Bild 5 av 10I sovvagnskupéerna får det plats upp till 3 personer.
Bild 6 av 10Dagtid har sovvagnskupén två fåtöljer och ett fönsterbord.
Bild 7 av 10I sovvagnskupéerna finns det tvättfat inne i kupén.
Bild 8 av 10Restaurangvagnen serverar ett urval av goda rätter samt öl, vin och andra drycker.
Bild 9 av 10Uppdukat med utsikt.
Bild 10 av 10Sällskapsvagn i väntan på sällskap.

Bagage
Bor ni två personer i liggvagnskupé eller sovvagnskupé så har ni gott om plats för bagage. Bor du som en av fyra personer i liggvagnskupé är utrymmet för bagage mer begränsat, där har du plats för en mindre kabinväska och en liten bag/ryggsäck per person.

Medlem i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen.